Υπεγράφη η σύμβαση ύψους 1.309.383,46 ευρώ για το αποχετευτικό της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας

Υπεγράφη την Τετάρτη 26/06/2013 στο Δημαρχείο Πέλλας, από το Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο, τον Πρόεδρο της  ΔΕΥΑ Πέλλας  Μιχάλη Παναγιωτίδη και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας “ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.”, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή του βαρυτικού αποχετευτικού δικτύου Πέλλας, καταθλιπτικών αγωγών Πέλλας και Ν. Πέλλας και αντλιοστασίου Ν. Πέλλας”.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.309.383,46 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι εργασίες προβλέπεται να ξεκινήσουν άμεσα και το αργότερο σε 15 μήνες να ολοκληρωθεί. Ακολουθεί η δημοπράτηση του βιολογικού καθαρισμού. Το έργο αποτελεί αίτημα δεκαετιών των κατοίκων της περιοχής.

Υπεγράφη την Τετάρτη 26/06/2013 στο Δημαρχείο Πέλλας, από το Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο, τον Πρόεδρο της  ΔΕΥΑ Πέλλας  Μιχάλη Παναγιωτίδη και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας “ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.”, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή του βαρυτικού αποχετευτικού δικτύου Πέλλας, καταθλιπτικών αγωγών Πέλλας και Ν. Πέλλας και αντλιοστασίου Ν. Πέλλας”.¨Η Δημοτική Ενότητα Πέλλας αποκτά  ένα σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο. Το έργο αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Είναι ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Δημοτική Ενότητα Πέλλας, ένα έργο που είχε ανάγκη η περιοχή και οι κάτοικοι. Οι προσπάθειες που κάνουμε από την ημέρα που αναλάβαμε  ως  Δημοτική αρχή αποδίδουν καρπούς. Σήμερα υπογράφουμε το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά ενταγμένα έργα αποχέτευσης του οποίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης. Ο συνολικός προϋπολογισμός τους είναι περί τα 34 εκατομμύρια ευρώ¨, δήλωσε  ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση και την ανοχή  των κατοίκων για τυχόν ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής του έργου.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου           

Διαβάστηκε 4564 φορές