Ημερίδα με θέμα «Άνοια και Τρίτη ηλικία»

Η ΔΗΚΕΠΑΠ σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Άνοια και Τρίτη ηλικία»  την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ  τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 55 ετών.

Συνδιοργάνωση :  ΔΗΚΕΠΑΠ, ΚΕΚΑΠΑ, Ελληνική Εταιρία Νόσου ALZHEIMER και συγγενών διαταραχών, Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Φορέας Γιαννιτσών, Σωματείο νόσου ALZHEIMER και συναφών διαταραχών Καρυώτισσας.

Πρόγραμμα ημερίδας.

  • Χαιρετισμός Δημάρχου Πέλλας κ .Γρηγόριου Στάμκου  
  • Χαιρετισμός Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας  
  • Χαιρετισμός  Διευθύντριας ΚΕΚΑΠΑ κ. Φωτεινής Γιαλαμπούκη
  • Χαιρετισμός Προέδρου ΔΗΚΕΠΑΠ  κ .Ηλιάνας  Λαγομάτη

Ομιλητές:

Λυσίτσας Κωνσταντίνος  Νευρολόγος , μέλος της Ελληνικής εταιρίας νόσου ALZHEIMER και συγγενών διαταραχών. Θέμα: Άνοια και Τρίτη ηλικία –Διάγνωση και θεραπεία.

Βασιλείου Αικατερίνη-Μαρία Ιατρός Παθολόγος Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας –Φορέας Γιαννιτσών. Θέμα: Άνοια –Μονόδρομος;

Κάλφας Δημήτριος Ψυχίατρος, Επιστημονικός υπεύθυνος Σωματείου  Νόσου ALZHEIMER Καρυώτισσας. Θέμα: Νόσος ALZHEIMER: Δεδομένα και προβληματισμοί  υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης.

Αλεξιάδου Σοφία Κοινωνική Λειτουργός  της ΔΗΚΕΠΑΠ στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, μέλος του Σωματείου Νόσου ALZHEIMER  Καρυώτισσας. Θέμα : Οι δυσκολίες των περιθαλπόντων ασθενών με άνοια και η αντιμετώπιση τους.      

Διαβάστηκε 4957 φορές