Δωρεά οχήματος στο δήμο Πέλλας

Ένα όχημα μάρκας Mercedes, τύπου Sprinter δώρισε στο δήμο Πέλλας η Δημοτική Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της πόλης Barmstedt της Γερμανίας.

Το όχημα παραδόθηκε στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πρασίνου από εκπρόσωπο της επιχείρησης ο οποίος μετέβη οδικώς στα Γιαννιτσά προκειμένου να παραδώσει το αυτοκίνητο και δήλωσε μεταξύ άλλων «Δωρίσαμε σήμερα στο δήμο Πέλλας το συγκεκριμένο όχημα και ελπίζουμε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος προς όφελος όλων των δημοτών. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στοχευμένα στη μερική κάλυψη αναγκών του δήμου Πέλλας. Ευχόμαστε η δωρεά μας να φανεί χρήσιμη και να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά από το δήμο Πέλλας».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πέλλας δήλωσε «Ευχαριστούμε την επιχείρηση για την σημαντική αυτή δωρεά και προσωπικά τον συντοπίτη μας κ. Πάνο Μεμετζίδη, διευθυντικό στέλεχος της επιχείρησης για το ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία του. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν την αλληλεγγύη και τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας συνεργασίας που είμαι βέβαιος ότι, θα διατηρηθεί και στο μέλλον».

Το αυτοκίνητο θα δοθεί στην κυκλοφορία το επόμενο διάστημα και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1442 φορές