Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση ασφαλτόστρωσης

Υπογράφηκε την Παρασκευή στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά  σύμβαση για την εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης στο δήμο Πέλλας, από το δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριο Καιρίδη.   Η σύμβαση αφορά ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων  σε αγροκτήματα και των πέντε δημοτικών ενοτήτων και ο προϋπολογισμός του έργου είναι  667.872,02 €.

IMG 4811

Η προθεσμία ολοκλήρωσης κατασκευής του έργου, ορίζεται σε 180 ημέρες και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η πίστωση προέρχεται από το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του άξονα προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας».

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος δήλωσε σχετικά : « Αξιοποιώντας την πρόσκληση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ετοιμάσαμε μελέτη για πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων.

IMG 4810


Λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις ένταξης, τις ιδιαιτερότητες του αγροτικού δικτύου κάθε περιοχής, αλλά και την ασφάλεια των αγροτών δίνουμε προτεραιότητα σε όσα σημεία αγροτικών δρόμων παρέμεναν για χρόνια ημιτελή, δυσχεραίνοντας τη μεταφορά κυρίως των ευπαθών προϊόντων.  

Προτεραιότητά μας παραμένει η  τόνωση της αγροτικής οικονομίας και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων, στηρίζουμε  το αγροτικό εισόδημα και διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των αγροτών στις εκμεταλλεύσεις  τους».

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1279 φορές