Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης από το δήμο Πέλλας

#Βοήθεια για να μείνετε στο Σπίτι_ Δήμος και Δημότες Μαζί#

Ο Δήμος Πέλλας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών ενημερώνει ότι στο τηλεφωνικό κέντρο πέντε γραμμών, το οποίο ήδη λειτουργεί με σκοπό την εξυπηρέτηση συνδημοτών μας, καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας, μπορούν να απευθυνθούν οι πολίτες για παροχή τηλεφωνικής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης από ειδικούς ψυχολόγους.

Η δυνατότητα παροχής τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης αποτελεί πολύτιμη βοήθεια σε όσους δυσκολεύονται να ελέγξουν την νέα αυτή κανονικότητα και προσφέρει ένα παράθυρο διαλόγου και ελπίδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα που έχουν ανάγκη να μιλήσουν και να υποστηριχθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή  και ώρες 8:00 έως 20:00, στο τηλέφωνο: 2382084382 και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 π.μ. – 13.00 στο τηλέφωνο: 2382028293.

«Η νέα καθημερινότητα όπως διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μας έχει θέσει σε κατ΄οίκον περιορισμό και μας έχει απομονώσει. Συνθήκες απολύτως αναγκαίες, αλλά άγνωστες μέχρι τώρα για όλους μας. Με δεδομένο ότι η επικοινωνία λειτουργεί υποστηρικτικά και αλλάζει τη διάθεση και την ψυχολογία μας, ενισχύουμε τις ήδη διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που παρέχει, από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Πέλλας με μια νέα γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, σε άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής που από την αρχή της κρίσης, σηκώνουν στις πλάτες τους το μεγαλύτερο βάρος της λειτουργίας του δήμου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1413 φορές