Πρόσκληση για εικαστικές παρεμβάσεις στo δήμο Πέλλας

Ο δήμος Πέλλας απευθύνει πρόσκληση σε συλλόγους, φορείς, μαθητές και σε ενδιαφερόμενους πολίτες, με κλίση στα εικαστικά, να διαμορφώσουν με πινέλα και χρώματα όψεις κοινόχρηστων κτιρίων, γηπέδων, εξωτερικών τοίχων σχολείων κ.α. προκειμένου να αναβαθμιστεί αισθητικά η εικόνα του τόπου μας.

Η δράση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τη συνεργασία που έχει ο δήμος Πέλλας με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία αφορά στην αισθητική αναβάθμιση των ΚΑΦΑΟ (υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ) και θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

kafao ote

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την πρότασή τους αποστέλλοντας ένα αρχείο με περιγραφή της ιδέας καθώς και τα υλικά που θα χρειαστούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν περισσότερες από μια προτάσεις και μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές με υλικά κατάλληλα και ανθεκτικά για εξωτερικό χώρο.

eikastika toixos

Τα υλικά θα διατεθούν από το δήμο Πέλλας.

Δεν θα υπάρχει αμοιβή για τους καλλιτέχνες. Θα δοθούν 3 χρηματικά έπαθλα των 300, 200 και 150 ευρώ αντίστοιχα στους 3 πρώτους νικητές διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Δώρα Συλλέκτη στο τηλ. 2382350850

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1083 φορές