Σύμφωνα με την ΚΥΑ υπ’ αριθμ Δ1α/ΓΠ.οικ. 20006 της 20/03/2020 (ΦΕΚ Β / 943) των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Εσωτερικών, ο Δήμος Πέλλας ως φορέας λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην κοινότητα Κρύας Βρύσης, δημοσιοποιεί τους παρακάτω πίνακες συμμετεχόντων, προκειμένου να επιτευχθεί συμμετοχή πωλητών σε ποσοστό 50% που ορίζει η παράγραφος 2 εδάφιο Β του μόνου άρθρου της ανωτέρω κοινής υπουργικής απόφασης:

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Σύμφωνα με την ΚΥΑ υπ’ αριθμ Δ1α/ΓΠ.οικ. 20006 της 20/03/2020 (ΦΕΚ Β / 943) των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Εσωτερικών, ο Δήμος Πέλλας ως φορέας λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην κοινότητα Γιαννιτσών, δημοσιοποιεί τους παρακάτω πίνακες συμμετεχόντων, προκειμένου να επιτευχθεί συμμετοχή πωλητών σε ποσοστό 50% που ορίζει η παράγραφος 2 εδάφιο Β του μόνου άρθρου της ανωτέρω κοινής υπουργικής απόφασης:

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Καλείστε, όπως προσέλθετε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πέλλας, Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης γωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 03-04-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μεσημβρινή, για την λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της  Ημερήσιας Διάταξης.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Υπογράφηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020  η σύμβαση του έργου «Δίκτυο Αναρρόφησης Οικισμών Γαλατάδων – Καρυώτισσας» από τον δήμαρχο  Πέλλας,  τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Πρόσκληση σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα – αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου – στις 3 του μήνα Απριλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.30 μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Με αφορμή επιστολές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρου, που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, αναφέρονται τα εξής, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου, προς ενημέρωση των συνδημοτών μας, ως προς τις αναληφθείσες πρωτοβουλίες και την αλήθεια των δηλωθέντων:

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Επισκεφθείτε το Δήμο Πέλλας με μερικά μόνο clicks

Visit Municipality of Pella

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Γιαννιτσών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας βασικές οδηγίες στους παραγωγούς για όλα τα στάδια της καλλιέργειας το βαμβακιού.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Σύμφωνα με την ΚΥΑ υπ’ αριθμ Δ1α/ΓΠ.οικ. 20006 της 20/03/2020 (ΦΕΚ Β / 943) των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Εσωτερικών, ο Δήμος Πέλλας ως φορέας λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών στην κοινότητα Γιαννιτσών και στην κοινότητα Κρύας Βρύσης, δημοσιοποιεί τους παρακάτω πίνακες συμμετεχόντων, προκειμένου να επιτευχθεί συμμετοχή πωλητών σε ποσοστό 50% που ορίζει η παράγραφος 2 εδάφιο Β του μόνου άρθρου της ανωτέρω κοινής υπουργικής απόφασης:

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Η ΔΕΥΑ Πέλλας λαμβάνοντας υπόψη την απαγόρευση κυκλοφορίας και προς διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Ταμείων της εταιρείας μέχρι νεότερης ενημέρωσης και ενισχύει τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης (ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά).

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 4