Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πέλλας-Ερωτηματολόγιο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

 Σας ενημερώνουμε ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πέλλας προκειμένου να ανιχνεύσει τις τοπικές ανάγκες, ώστε να οργανωθούν και να λειτουργήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα που να ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες των ενδιαφερομένων, ζητά από τους ενδιαφερομένους να συμπληρώσουν το παρόν ερωτηματολόγιο, όπου θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για εθνικά ή τοπικά εκπαιδευτικά προγράμματα και θα διατυπώσουν το σκοπό για τον οποίο θέλουν να τα παρακολουθήσουν  στον ακόλουθο σύνδεσμο:


 http://anixneusi-kdvm.inedivim.gr/default.aspx?page=home

στο οποίο:
•    Οι Πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν το Ερωτηματολόγιο Τύπου Α ηλεκτρονικά.
•    Οι Φορείς και οι Σύλλογοι μπορούν να συμπληρώνουν το Ερωτηματολόγιο Τύπου Β ηλεκτρονικά.

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου μέχρι: 11/11/2013.

Για πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών  πάνω από το Κέντρο Πληροφόρησης, στο Κ.Δ.Β.Μ. στην  Υπεύθυνη Eκπ/σης κα Ηρώ Αραμπατζή και τον Υπεύθυνο Οργάνωσης  κο Παναγιώτη Χρυσίδη στα τηλ/να: 2382084384, 6977411065 (από τις 10:00 μέχρι τις 13:00).
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

kdbmKDBM

Διαβάστηκε 4753 φορές