Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 23ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης

23o ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 23ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης

Η  έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και η κορύφωση την Κυριακή 2 Μαρτίου, με την Κεντρική παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών.

Για 23η χρονιά η πόλη μας υποδέχεται τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα κεφιού.

Ψυχή του καρναβαλιού αποτελούν  οι δεκάδες μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Κρύας Βρύσης , οι εκατοντάδες επισκέπτες και  φίλοι του καρναβαλιού που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Το κέφι, οι αστεϊσμοί και βέβαια οι μεταμφιέσεις δίνουν έναν εντελώς ιδιαίτερο τόνο στην καθημερινότητα της περιοχής  και μετατρέπουν αυτές τις μέρες σε μέρες χαράς και διασκέδασης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους, που βρίσκουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά!
Σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, εφηβικά γκρουπάκια, αθλητικοί σύλλογοι και γυμναστήρια ,επαγγελματίες και επιχειρήσεις  της περιοχής και πολλές πολλές παρέες φίλων , έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ετοιμάζουν την θεματολογία τους, σατιρίζοντας την επικαιρότητα και στέλνοντας τα μηνύματα τους προς ..πάσα αρχή και κατεύθυνση!!!

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.2382350809,2382084383,6946000003.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 23ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3154 φορές