1η PELLA AGRO - 27η ΓΕΩΡΓΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ο Δήμος Πέλλας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «1ης PELLA AGRO 2014», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου 2014.

Ο νέος διευρυμένος θεσμός  θα διαδεχθεί τη Γεωργική –Βιοτεχνική Έκθεση  που επί 26 συνεχή  έτη πραγματοποιείται στην πόλη της Κρύας Βρύσης.

Η έκθεση και φέτος θα υλοποιηθεί σε δύο χώρους: το στεγασμένο, ο οποίος θα παραχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας και τον υπαίθριο.

Για πρώτη φορά η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Αρωγός για ακόμη μια χρονιά το Επιμελητήριο Πέλλας το οποίο θα καλύψει και τα έξοδα των εκθετών –μελών του.

Με χιλιάδες επισκέπτες και εκατοντάδες εκθέτες τόσο από την Πέλλα όσο και από την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, η έκθεση στοχεύει στην προβολή και την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων, στην ενημέρωση και τον εκσυγχρονισμό τους σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια του αγροτικού κλάδου, καθώς και στην επιστημονική τους ενημέρωση, αφού διακεκριμένοι ομιλητές θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους στο διήμερο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 30-31 Αυγούστου στο Οικολογικό Αγρόκτημα Κρύας Βρύσης.

www.giannitsa.gr/pella-agro/

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2382350805 -2382350808 και 2382084383.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Ο Δήμος Πέλλας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «1ης PELLA AGRO 2014», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου 2014.

Διαβάστηκε 4356 φορές