Καθημερινά οι εκδηλώσεις στην 6η παραμυθούπολη στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

«Άνοιξε τις πύλες της» η 6η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σύλλογοι, σχολεία και εθελοντικές ομάδες.

6i param_a

Για τις επόμενες δύο ημέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 10.00 το βράδυ, στο Σπιτάκι των Συλλόγων η εκδήλωση «Κάνε μια Ευχή», από την Εθελοντική Διαδικτυακή Ομάδα «Μαμάδες Γιαννιτσών».

Επίσης σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, οι επισκέπτες της 6ης Παραμυθούπολης θα έχουν τη ευκαιρία να ακούσουν… «Πολλές Ευχές… με Κάλαντα», από την Χορωδία Εκπαιδευτικών Γιαννιτσών.

Καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές σας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα. Το σπιτάκι υποστηρίζουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώθηκαν και φιλοξενούν ένα παραμυθένιο χωριό. Όλοι μπορούν να ζήσουν το όνειρο μέσα από την 6η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας …

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1885 φορές