Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ»

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ». Πρόεδρος είναι η Αντωνία Πολυξενίδου, αντιπρόεδρος η Ιωάννα Διαμαντή, γραμματέας η Κατερίνα Χατζηαντωνίου, ταμίας ο Αντώνης Μουράτογλου και μέλη, Κουρατζόγλου Μαρία, Βασίλης Σεραφείμ, Τσοπλακτσόγλου Σοφία. Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν: Δημήτρης Λαζαρίδης, Κοσμάς Τσίναλης, Παρασκευή Ρήγα.

Ο σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ» ιδρύθηκε το 2002 και σε όλη τη διάρκεια της 15ετούς πορείας του, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνει, προβάλλει την παράδοση και τον πολιτισμό των «Αλησμόνητων Πατρίδων» της Μ. Ασίας. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις των φορέων, δημόσιων και ιδιωτικών, της Π.Ε. Πέλλας που έχουν σκοπό την προβολή της περιοχής και του πολιτιστικού-κοινωνικού χαρακτήρα της, χάρη στον συγκινητικό εθελοντισμό όλων των μελών μας.

Κινητήρια δύναμη του συλλόγου είναι τα μέλη, τα οποία και παρακαλούμε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις δράσεις, μέσω της υποβολής προτάσεων και απόψεων για τις μελλοντικές ενέργειες, αλλά και της συμμετοχής τους σε αυτές.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να επικοινωνούν για κάθε σχετική πληροφορία, με την κ. Κατερίνα Χατζηαντωνίου τηλ: 6907220668, τον κ. Βασίλη Σεραφείμ : 6977420367, την κ. Μαρία Κουρατζόγλου τηλ :6974428077.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Αντωνία Πολυξενίδου

Διαβάστηκε 1150 φορές