Ενημέρωση από το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας ενημερώνει τους γονείς και τις δυνητικά ωφελούμενες μητέρες στο πλαίσιο της δράσης ««Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» σύμφωνα με ανακοίνωση του EETAA ότι:

«Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.

Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του μηνός Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:

  1. Να έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 01/01/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
  2. Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.eetaa.gr, τα γραφεία του ΚΕ Κ.Α. Π.Π.Α, καθώς και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πέλλας.

Διαβάστηκε 1998 φορές