Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης με βετεράνους

Μοναδικές στιγμές από τους Βετεράνους καλαθοσφαιριστές μας!

Στιγμές μοναδικές, "εμπειρία ζωής", είναι ίσως οι εκφράσεις που μπορούν να αποδώσουν τα συναισθήματα όλων όσων συμμετείχαν στην αθλητική γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας, το Σάββατο 9/6, στο γυμναστήριο Γιαννιτσών.  Διοργανωτές , παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι καθώς  και οι λιλιπούτειοι αθλητές των συλλόγων και των ακαδημιών, με θαυμασμό και συγκίνηση, έβλεπαν από κοντά τα ινδάλματά τους, τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές μας, που κατάφεραν να αγγίξουν τη ψυχή όλων!

agonas  enarxh
Στο τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και μίλησαν με ζεστά λόγια στα παιδιά για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

galakteros

sigalas
Με την ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών αγωνίστηκαν, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Νάσος Γαλακτερός, ο Γιάννης Σιούτης, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Γιώργος  Χρυσανθόπουλος , ο Νίκος Μπουντούρης , ο Χρήστος  Κωνσταντινίδης ,ο  Βασίλης Ντάκουλας, ο Νίκος Κούβελας, ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Τσούκ Νεμάνιακ με τον Κώστα Χατζόπουλο  που αντικατέστησαν τελευταία στιγμή τον Άγγελο Κορωνιό και τον Ευθύμη Ρεντζιά, που λόγω προσωπικών κωλυμάτων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν. Στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Γιώργος Καραμβέρης.

Paixtes

dimarxos2
Ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόριος Στάμκος, ευχαρίστησε θερμά τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδας για την παρουσία τους στα Γιαννιτσά και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν  και συμμετείχαν στη διοργάνωση και έδωσε τα αναμνηστικά δώρα στους φιλοξενούμενους παίκτες και προπονητές.  

dimarxos
Η ομάδα που κέρδισε, για την ιστορία, ήταν οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, με σκορ 74 -50, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι σίγουρα ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα .
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε διαγωνισμός τρίποντων , με νικητή τον Γιώργο Σιγάλα.

xoros2
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Στέλιος Συμεωνίδης, πρώην Διεθνής Διαιτητής και πρόεδρος Διαιτητών Ελλάδος.,ο Μιχάλης  Παραλικίδης, η Μαρία Τζήκα, και ο Γιώργος Θεοδώρου.

galakteros2
  Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Πέλλας, Κυριάκος Παντελίδης, ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τους συλλόγους ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ,   ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,   ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ,   ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και  ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, οι οποίοι πρότειναν τους παίκτες της ομάδας του Δήμου Πέλλας .  
Ομάδα Δήμου Πέλλας: Πέτρος Οξούζης, Κυριάκος Οξούζης, Κώστας  Χατζηαντωνίου, Λύσανδρος  Αμιτζόγλου, Βασίλης Παπανάσης, Δάνης Κυριακίδης, Γρηγόρης Πατσιάνης, Δήμος Τσακμάκης, Δημήτρης Αβραάμ, Στέλιος Κεχαγιάς, Χρήστος Νεκεζούδης, Βαγγέλης Γραμματικού, Τάσος Πολυχρονίδης , Θεόδωρος Δεμερτζής, Μάκης Καρύπης, Βαγγέλης Μπάρμπας, Σταύρος Αναστασίου, Βασίλης Αλουτζανίδης.
Προπονητές  : Κώστας Ντουβαλέτης , Γιάννης Κασιμίδης, Θεολόγης  Σερέτης, Γαρύφαλος  Στεργίου,  Νίκος Σπόντης
Γραμματεία : Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου, Βασίλης Τζιουβάρας, Γιάννης Σαμαράς, Δημήτρης Τριφτίδης.
Ιατρός : Μιχάλης Ζορμπάς
Φυσιοθεραπευτής: Γιάννης Κωνσταντινίδης

agonas

konstantinidis
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης πατήρ Ιωάννης Σπυρίδης, ο αν. περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο υπ. βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου  Χρήστος Πασσαλής, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Κωβαίος και Δημήτρης Στεργιούλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Απόστολος Ασλανίδης   ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, Κώστας Μπαλτζίδης, παράγοντες, αθλητές , φίλαθλοι.
Τηλεοπτική κάλυψη Αγώνα : Πέλλα τηλεόραση -Περιγραφή :Γιώργος Χατζηχρήστος  
Στην έναρξη και στα διαλείμματα του αγώνα το studio γυμναστική Βασίλη Βαρσαμά, παρουσίασε χορούς latin , free latin, hip hop και "Ζορμπά" .

xoros3

xoros
Υποστηρικτές – χορηγοί  εκδήλωσης:
- ΒΙΑΜΜΟΒ – Χ΄΄παρασκευαϊδης Ιορδάνης &ΣΙΑ
- Ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
-GOODY΄S
-ΧΑΧΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – αρτοποιείο,  DENIS BAKERY
-ΒΟΥΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ανθοπωλείο
-ΧΟΥΣΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – παραγωγός οίνου
-MY STUDIO- φωτογράφηση αγώνα – www.my-studio.gr
- ΡΩΜΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ – εργαστήριο τοπικών προϊόντων
- ΚΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- εμπορία ποτών και αναψυκτικών
- ΚΑΡΥΠΗΣ – super market

Διαβάστηκε 9183 φορές