Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρκαγιά στην περιοχή της Λάκκας Δήμου Πέλλας

Επικίνδυνη εξέλιξη είχε η φωτιά που μαινόταν στην περιοχή της Λάκκας Δήμου Πέλλας.

Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς απασχολήθηκαν οχήματα και πεζοπόρες δυνάμεις από όλο τον νομό αλλά και από όμορους όπως Κιλκίς και Κατερίνης. Τις πυροσβεστικές δυνάμεις, στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας, συνέδραμε ο Δήμος Πέλλας.

Ο Δήμος υποστήριξε την πυροσβεστική με δύο υδροφόρα οχήματα, έναν ερπυστριοφόρο φορτωτή καθώς και με παροχή τροφής και νερού στις δυνάμεις που επιχειρούσαν.

Πυρκαγιά στην περιοχή της Λάκκας Δήμου Πέλλας

Χάρη στην μέριμνα που πρόσφερε ο δήμος από την σίτιση εώς την εξασφάλιση της προσβασιμότητας δασικών δρόμων, μπόρεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναπόσπαστες να επικεντρωθούν  στο έργο τους το οποίο και εκτέλεσαν με αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα.

Αποφασιστική υπήρξε η συνδρομή της ΕΜΑΚ και των πυροσβεστικών αεροπλάνων που έφτασαν το απόγευμα. Ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η διαχείριση του περιστατικού από τον τοπικό διοικητή αλλά και από τον περιφερειάρχη της πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά στην περιοχή της Λάκκας Δήμου Πέλλας

Στο περιστατικό επιβεβαιώθηκε ότι η συνεργασία των φορέων της πολιτικής προστασίας αποδεικνύεται το κλειδί της αντιμετώπισης των καταστροφών.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστηκε 4907 φορές