Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρόμος Θυσίας 2013 - PELLA HALF MARATHON

Ο Δρόμος Θυσίας 2013 - PELLA HALF MARATHON,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 πμ και η εκκίνηση θα δοθεί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών. Ο Δρόμος Θυσίας, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πέλλας- Κιλκίς και πρόκειται για διαδρομή  21.097,5 μ. που  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS  και  κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
       Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Στην διαδρομή αυτή, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες, παιδιά με την συμμετοχή των γονέων τους, οικογένειες, ομάδες αθλουμένων σε διάφορα αγωνίσματα, περιπατητές. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.
Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής , ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON, θα δοθούν και  κύπελλα.. Για την χρονομέτρηση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα ChampionChip.

                                                             ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεκινήσει και ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη, τόσο από τους κατοίκους του Δήμου Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή, όσο και από όλη την Ελλάδα.
 Η γραμματεία του αγώνα, όπου θα παραδίδονται ο αριθμός συμμετοχής και το ατομικό chip χρονομέτρησης θα λειτουργήσει  το  ΣΑΒΒΑΤΟ  14 / 9  από  τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (Πεζόδρομος)  και την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 / 9 από  τις 07:00 μέχρι τις 08.30 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ.

 Πληροφορίες – εγγραφές :
- Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50809  - Υπεύθυνη :  Δώρα Συλλέκτη
   fax 23820 21 544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  
- ιστοσελίδα της  Ο.Μ.Γ  www.omgclub.gr  
-  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 2381027160, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.         
-  Έφορος Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ- Χρήστος Πέτσος   τηλ. 23820 28 478, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.           
Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 11/9.


                                                           ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Η μεγάλη επιτυχία αυτής της γιορτής του αθλητισμού οφείλεται στην μεγάλη συμμετοχή και προσφορά των εθελοντών και αξίζει να σημειωθεί πως από πέρυσι καθιερώθηκε και απονέμεται συμβολικά, το Κύπελλο Εθελοντισμού.
Παρακαλούμε  όσους  ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαρισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.
                                                       
                                                          ΧΟΡΗΓΟΙ
Παρακαλούνται όσοι  επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού, ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού .
Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας για την προβολή της διοργάνωσης.

afisa-hm

Διαβάστηκε 4914 φορές