Σφάλμα
  • JUser: :_load: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του χρήστη με id: 42
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρόμος Θυσίας 2013 "PELLA HALF MARATHON" - Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος Θυσίας 2013  την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου . Μία διοργάνωση εντυπωσιακή σε αριθμό συμμετοχών, αφού οι δηλώσεις ξεπέρασαν συνολικά τις 900.  

Δρόμος Θυσίας 2013  PELLA HALF MARATHON

Στις 9:00 δόθηκε η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Pella Half Marathon 21.097,5μ και στις 9:10 δόθηκε η εκκίνηση του δρόμου των 6.000μ., στο ΔΑΚ του Πλατανότοπου Γιαννιτσών.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, καλωσόρισε τους δρομείς,ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές,  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς και την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, τους  εθελοντές, και κήρυξε την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, καλωσόρισε τους δρομείς,ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές,  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς και την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, τους  εθελοντές, και κήρυξε την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας.

Στον τερματισμό, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, πλήθος κόσμου με ενθουσιασμό χειροκρότησε την προσπάθεια των δρομέων, στους οποίους απονεμήθηκαν το μετάλλιο και το δίπλωμα συμμετοχής.

Στον τερματισμό, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, πλήθος κόσμου με ενθουσιασμό χειροκρότησε την προσπάθεια των δρομέων, στους οποίους απονεμήθηκαν το μετάλλιο και το δίπλωμα συμμετοχής.

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση των διοργανωτών  και του κοινού για την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για την γενικότερη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διοικητής της Αστυνομ. Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών, Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο διοικητής της Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέτρος Περδικάτσης,ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ.Πέλλας Στέφανος Τοπάλογλου, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών Γιώργος Τόσιος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας -Περιβάλλοντος -Πρασίνου Γιώργος Ανδρεάδης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου – Τσιαντάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριάκος. Παντελίδης, Απόστολος. Ασλανίδης, Δημήτρης Στεργιούλας, ο εκπρόσωπος του  ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρισοστομίδης, ο  πρόεδρος Γιώργος Δημητριάδης και μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Πέτρος Χάλης , ο αν. πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Δημήτριος Χρισταντώνης, ο γραμματέας Αλέξανδρος Παπανικολάου και μέλη του ΔΣ της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών .

Αξίζει να σημειωθεί πως το κύπελλο Εθελοντισμού του Δρόμου Θυσίας 2013, δόθηκε στην ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" και στον Όμιλο Φίλων μοτοσικλέτας Καρυώτισσας, που στήριξαν τη διοργάνωση με 15 διασώστες και 21 μοτοσικλετιστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ >>

Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά:
- την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πέλλας – Κιλκίς και τους κριτές ΣΕΓΑΣ του αγώνα   
-  την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
- την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών και  την Τροχαία Γιαννιτσών
- την 162 Α / Κ  Μ Β Πυροβολικού και τη Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Γιαννιτσών
-  το Γενικό  Νοσοκομείο Γιαννιτσών
- το ΕΚΑΒ
- το διαγνωστικό εργαστήριο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ και τον διευθ. πρόεδρο κ. Παύλο Μελισσανίδη
- την ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας ΄΄ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄
- τον Όμιλο Φίλων μοτοσικλέτας Καρυώτισσας
- την εταιρεία security GSS
- το φωτογραφικό στούντιο ΄΄my studio΄΄
- τον Όμιλο Φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών
-  τη φιλαρμονική του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου
- τη φιλαρμονική Δ. Πέλλας , Κρύας Βρύσης - Μ.Αλεξάνδρου.
- το ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών
-  το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών ΄΄ο Λουδίας΄΄
- τον ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑ Γιαννιτσών
- την εθελοντική ομάδα του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ
- την εθελοντική ομάδα του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ΣΥΓΧΡΟΝΟ
- την εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
- τους μαθητές- μουσικούς  του Γυμνασίου Πέλλας  
- το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Πέλλας, του τμήματος καθαριότητας και πρασίνου, του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών, της ΔΕΥΑΠ και της ΔΗΚΕΠΑΠ.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί η συνεισφορά των εθελοντών –εκπαιδευτικών και ιδιωτών, της γραμματείας εκκίνησης, των υπευθύνων ασφαλείας των διαδρομών, της γραμματείας του τερματισμού κ των απονομών, με επικεφαλής τους :  Χρήστο Χατζηβασιλείου, Γρηγόρη Λίγα, Πασχάλη Πασχαλίδη,  Παναγιώτη Χιντά, Βιργινία Παναγιωτίδου, Δέσποινα Παπαβασιλείου, Κυριάκο Χαριτίδη, Μαρία Πασσαλή,   Κώστα Αθανασιάδη, Φωτεινή Χατζηκαλλινικίδου,  Αθανάσιο Ψαρρή, Βαλάντη Δουλγέρη,  Παναγιώτα Βούτου, Ελπίδα Ακριτοπούλου, Μαρία Δοκούζη, Στέλλα Πασσαλή.

Μεγάλη είναι η συμβολή των Χορηγών που στήριξαν την διοργάνωση :
-    σουπερ μαρκετ FAMILY
-    νερά ΔΡΟΣΙΑ
-    Ι ΚΤΕΟ Αλέξανδρος
-    the lucky coffee place
-    www. Allhrun.com
-    High5-sports nutrition
-    διαφημιστικά είδη – περιοδικό ΟΡΑΜΑ / Πατσώνης Βαλσαμής
-    ΙΚΤΕΟ Γιαννιτσών, Δουβατζής – Πένογλου
-    VORAS ACTION
-    ΄ΠέλλαCash & Carry
-    DEMI S BAKERY
-    πυροσβεστικά – διαφημιστικά είδη Γεωργαλάς
-    Σφαγειοτεχνική Κρύας Βρύσης

- τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

 

afisa-hm

Διαβάστηκε 7634 φορές