Σφάλμα
  • JUser: :_load: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του χρήστη με id: 42
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεντροφύτευση στον Πλατανότοπο

Στο πλαίσιο της δεντροφύτευσης που οργανώνει ο Δήμος Πέλλας, το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το 6ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Έδεσσας και τον Μελισσοκομικό σύλλογο Ν.Πέλλας "Μέγας Αλέξανδρος", φύτευσαν δέντρα και διάφορα φυτά μελισσοκομικού ενδιαφέροντος στον πλατανότοπο Γιαννιτσών. Περίπου 160 μαθητές ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Δασαρχείου Έδεσσας για τα είδη των φυτών και τον τρόπο φύτευσης.

Στο πλαίσιο της δεντροφύτευσης που οργανώνει ο Δήμος Πέλλας ,  το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το 6ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Έδεσσας και τον Μελισσοκομικό σύλλογο Ν.Πέλλας

Ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος συμμετείχε στη δεντροφύτευση και συζήτησε τον τρόπο συνεργασίας με τους υπεύθυνους των σχολείων, για την φροντίδα των φυτών.

Ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος συμμετείχε στη δεντροφύτευση και συζήτησε τον τρόπο συνεργασίας με τους υπεύθυνους των σχολείων, για την φροντίδα των φυτών.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Πέλλας  Γιώργος Τόσιος,  Γιώργος Ανδρεάδης  και Κώστας Δεληγιαννίδης, οι διευθυντές των σχολείων Γιώργος Δημητρίου και Γιάννης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του μελισσοκομικού συλλόγου Ν.Πέλλας, Γιώργος Γιαλαμπούκης και Άνθιμος Σιγκούδης, οι υπεύθυνοι δασοπόνοι του δασαρχείου Έδεσσας Παύλος Χασιλίδης  και Πέτρος Σατζάκης, εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι του δασαρχείου και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Πέλλας  Γιώργος Τόσιος,  Γιώργος Ανδρεάδης  και Κώστας Δεληγιαννίδης, οι διευθυντές των σχολείων Γιώργος Δημητρίου και Γιάννης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του μελισσοκομικού συλλόγου Ν.Πέλλας, Γιώργος Γιαλαμπούκης και Άνθιμος Σιγκούδης, οι υπεύθυνοι δασοπόνοι του δασαρχείου Έδεσσας Παύλος Χασιλίδης  και Πέτρος Σατζάκης, εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι του δασαρχείου και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.

Διαβάστηκε 5617 φορές