Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 29-01-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής                                         
Tηλ: 2382350857                           
Fax: 2382021544                                        
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.                                
Πληρ. Δάφνη Λαφαζάνη                                 
Γιαννιτσά 25-01-2016
Αρ. Πρωτ. 2775

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα – αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 29 του μήνα Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).

1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Mαζικής εστιάσης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (Αναψυκτήριο-Πιτσαρία–Εστιατόριο) και Α. Υπαίθριος Παιδότοπος και Β. Στεγασμένος Παιδότοπος> του Καραδήμου Γεωργίου στην τ.κ. Αγ.Γεωργίου.
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Προσφοράς κατά κύριο λόγω οινοπνευματωδών ποτών-Καφενείο με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και τεχνικά παίγνια> του Γουλιώτη Θεοδώρου στην τ.κ. Παλαιφύτου.
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Κουρείο μιάς θέσης> του Κουλάκη Σάββα στην τ.κ. Καρυώτισσας.

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Δεληγιαννίδης

Διαβάστηκε 2854 φορές