Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων οδοστρωμάτων στο Δήμο Πέλλας

Υπεγράφη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση δρόμων στην τοπική κοινότητα Μελισσίου ανάμεσα στο Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας Καιρίδη Δημήτριο. Το έργο είναι ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πέλλας, το ύψος του προϋπολογισμού του ανέρχεται στις100.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση του θα γίνει από ίδιους πόρους. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος αναφερόμενος στη σημασία του έργου δήλωσε: Αποκαθιστούμε με μια δεύτερη εργολαβία το μεγαλύτερο τμήμα του εσωτερικού οδικού δικτύου της τοπικής κοινότητας Μελισσίου από τις φθορές που παρέμεναν περισσότερο από δέκα χρόνια, από την περίοδο κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου. Οι εργασίες φθαρμένων οδοστρωμάτων εντάσσονται στην πάγια πολιτική της δημοτικής αρχής για ιεράρχηση προτεραιοτήτων και εκτέλεση έργων που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Εργασίες αποκατάστασης φθορών πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου. Ανάμεσα στα τμήματα που ασφαλτοστρώθηκαν είναι και η αγελαδόστρατα στο ύψος της Covita, η διασταύρωση Κ. Άγρα με Τραπεζούντος και η επαρχιακή οδός Γιαννιτσών –Γουμένισσας, φθορές στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου, η διασταύρωση Τραπεζούντος με Βαϊραμίδη, τμήματα κατά μήκος της οδού Φιλίππου καθώς και σημεία του οδικού δικτύου προς το Ν.Μυλότοπο.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2833 φορές