Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρόμος Θυσίας 2016 - Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες!

Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες!

Ο Δήμος Πέλλας προετοιμάζεται εντατικά για την υποδοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα. Οι εγγραφές γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά και όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του Δήμου Πέλλας, www.giannitsa.gr/marathon.

Πανελλήνιες αθλητικές ιστοσελίδες όπως και η ιστοσελίδα του Αλεξάνδρειου Μαραθωνίου ενημερώνουν και διαφημίζουν το Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών.

Συμμετέχουν οικογένειες με παιδιά, φίλοι, ομάδες

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ομαδικές συμμετοχές φίλων με τις οικογένειές τους καθώς με τους παράλληλους αγώνες των 6.000μ και των 1.000μ δίνεται η δυνατότητα για μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Επισημαίνεται πως στο Δρόμο των 6.000μ τα παιδιά θα συμμετάσχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων, όπως και τα νήπια που θα συμμετάσχουν στο Δρόμο των 1.000μ.

Μέρος των συνδρομών συμμετοχής θα δοθεί στο Γεύμα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Οι οικογένειες δίνουν μία μόνο συνδρομή ανεξάρτητα με τα άτομα που συμμετέχουν και όλοι οι μαθητές – φοιτητές τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή.

Παρακαλούμε οι εγγραφές να γίνονται άμεσα και όχι την τελευταία εβδομάδα ώστε να διευκολυνθεί η προετοιμασία.

Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας για την προβολή της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Από το Γραφείο Τύπου


Διαβάστηκε 2172 φορές