Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην τελική ευθεία για τον Δρόμο Θυσίας - Pella Half Marathon 2016

Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του Δρόμου Θυσίας 2016 όπου και αναμένονται περισσότερα από 2.500 άτομα στις αφετηρίες του Ημιμαραθώνιου, του δρόμου των 6.000μ και του δρόμου των 1.000μ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Κουρκουρίκης, δρομείς από όλη την Ελλάδα, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη και μαθητές των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και μονίμων υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών θα τερματίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών της 14ης Σεπτεμβρίου 1944.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται και η συνεργασία των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε όλους, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, να στηρίξετε τη διοργάνωση, με την παρουσία σας στο δρόμο και στις διασταυρώσεις και να ενισχύσετε τους δρομείς. Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας, να σεβαστούν τους δρομείς και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 18/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.

Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 17/9 ώρες 6-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής.

Στους υποστηρικτές της διοργάνωσης προστέθηκαν ο σύλλογος αθλούμενων δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ, η WOLF SECURITY, το γυμναστήριο FITNESS CENTER, η DOMEIN WORKS – Αλέξανδρος Γεωργιάδης και η μπάντα ΚΑΡΑΝΟΣ.

Ιατροί: Γιώργος Δημητριάδης, Γιώργος Καντζίδης (παιδίατρος),

Φυσιοθεραπευτής: Μενέλαος Σαρηκάκης.

Διασώστες: Καλλιόπη Μπελόγια, Δημήτρης Βεκίδης.


ΔΡΟΜΟΣ 1000μ ΜΑΘΗΤΩΝ
Μεγάλη ανταπόκριση από τα δημοτικά σχολεία με πλήρη συμμετοχή από όλα τα σχολεία των Γιαννιτσών και επιπλέον από τον Πενταπλάτανο , το Μελίσσι, την Παραλίμνη και τις Αμπελειές. Μικρότερα παιδιά και νήπια επιτρέπεται να συμμετέχουν με συνοδεία κηδεμόνα. Εγγραφές γίνονται αποδεκτές μέχρι και τελευταία στιγμή την Κυριακή στο πεζόδρομο- πλατεία ΕΠΟΝ. Ώρα εκκίνησης 11.30πμ.

Γεύμα Αγάπης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών
Με τη συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, μέρος των συνδρομών του αγώνα που ορίστηκε στα 5 ευρώ για κάθε ενήλικα ( οικογένεια 1 συνδρομή, άνεργοι – φοιτητές ελεύθερα), θα διατεθεί στο Γεύμα Αγάπης του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν. Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης

www.giannitsa.gr/marathon

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2506 φορές