Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη αν.αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνάς Αηδονά στο δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο

Συνάντηση με την αναπληρώτρια αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά είχε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αηδονά για μια σειρά έργων που άπτονται της συνεργασίας του δήμου και της περιφέρειας.

dimarxos aidona_11_2016

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αξιολογήθηκαν οι προτεραιότητες και αποφασίστηκαν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν από κοινού προκειμένου να προωθηθούν έργα που είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται έργα υποδομών, αντιπλημμυρικών, οδοποιίας, οδικής ασφάλειας και φωτισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την κατασκευή του τμήματος των 9 χλμ. της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και συγκεκριμένα από τον κόμβο της Παραλίμνης μέχρι τον κόμβο του Μελισσίου. Από την πλευρά της, η κ. Αηδονά διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι η ίδια στηρίζει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και ότι η περιφέρεια θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευθετηθούν το συντομότερο τα ζητήματα που αφορούν στο δήμο Πέλλας.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη άψογη συνεργασία και τόνισε την αναγκαιότητα προώθησης των παραπάνω έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1881 φορές