Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μείωση δημοτικών τελών από το δήμο Πέλλας

Σας ενημερώνουμε ότι τίθεται σε εφαρμογή η με αριθμό 65/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας που αφορά στη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 50% στους κάτοικους του Δήμου Πέλλας που ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • τρίτεκνοι
  • άποροι
  • οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον μέλος με αναπηρία σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 67%.

Καλούνται όσοι εμπίπτουν σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται αναλυτικά για την κάθε περίπτωση στην ανωτέρω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, με την επισήμανση ότι θα προσκομιστεί το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας έτους 2019 (για εισοδήματα έτους 2018).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ.: Μήντος Χρήστος, τηλ. : 2382350831, fax : 2382025240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Μπορείτε να δείτε την με αριθμό 65/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας πατώντας εδώ καθώς και να εκτυπώσετε τη σχετική αίτηση πατώντας εδώ.

Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Ιωάννης Λ. Φωκάς


Διαβάστηκε 1885 φορές