Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση του Δημάρχου Πέλλας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας- Θράκης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας- Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά,  ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του υφυπουργού στην Π.Ε. Πέλλας.

Ο δήμαρχος έκανε μια σύντομη αναφορά στον υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Πέλλας με σημαντικότερο το ζήτημα του δρόμου Παραλίμνη- Μελίσσι.  Αναφέρθηκε στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του μουσείου της Πέλλας, σε θέματα πολιτισμού, στον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τον ενημέρωσε για την πορεία των προτάσεων που έχει καταθέσει ο δήμος στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ζήτησε τη στήριξή του για την μεγάλη πρόταση ανέγερσης του Μουσείου Σχολείου Γιαννιτσών.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον υφυπουργό για την πορεία του δικτύου οικιακού φυσικού αεριού που πρόκειται να κατασκευάσει η ΔΕΔΑ στην πόλη των Γιαννιτσών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τρεις μεγάλες μεταποιητικές μονάδες της περιοχής, συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα, τις προοπτικές ανάπτυξης και τη συμβολή τους στην τοπική οικονομία της περιοχής.  

 Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1108 φορές