Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόλτα στην πόλη με Ποδήλατο

Τετάρτη 10 Ιουνίου, ώρα 6.00μμ

O Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο της δράσης της ΚΕΔΕ -6 για Έξω- θα πραγματοποιήσει Ποδηλατοδρομία στα Γιαννιτσά, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ώρα 6μμ, σε συνεργασία με την Τροχαία Γιαννιτσών, τους Φίλους ποδηλασίας Γιαννιτσών, καθώς και την ομάδα μαραθωνίου Γιαννιτσών.

Η ποδηλατοδρομία δεν έχει αγωνιστική μορφή. Θα ξεκινήσουμε από τον πεζόδρομο - πλατεία ΕΠΟΝ και στο τέλος θα κληρωθούν 6 ποδήλατα στους συμμετέχοντες.

KEDE

Η διαδρομή που θα διανυθεί θα είναι :

Πεζόδρομος (πλατεία ΕΠΟΝ) -  Βενιζέλου – Ρήγα Πασχαλούδη - Αγία Παρασκευή - Ειρήνης - Κωνσταντινουπόλεως – Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο (στάση για νερό κ φωτογράφηση στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου)- Χατζηδημητρίου - πλατεία Γκόνου Γιώτα – 20ης Οκτωβρίου - Κωνσταντινίδη - Δ.κ Μ.Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου (στάση για νερό κ φωτογράφηση στο Ρολοϊ) – Στράντζης έως τέρμα – Βενιζέλου – Πεζόδρομος (πλατεία ΕΠΟΝ).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι μισή ώρα πιο νωρίς στις γραμματείες (πλατεία ΕΠΟΝ), ώστε να υπογράψουν την δήλωση συμμετοχής με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρείται στην αθλητική δραστηριότητα και να πάρουν το λαχνό για την κλήρωση.

Τα παιδιά της 5ης και 6ης τάξης του δημοτικού συμμετέχουν με υπογραφή κηδεμόνα, ενώ τα μικρότερα παιδιά απαραίτητα με συνοδεία κηδεμόνα.                                             

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Παρακαλούμε τα ποδήλατα να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση (φρένα-λάστιχα) και να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Οι ποδηλάτες θα ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και των Εθελοντών.

Σημείωση: Επισυνάπτεται η δήλωση συμμετοχής την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν και να την φέρουν στις γραμματείες.

Καλωσόρισμα κάθε θερινού μήνα με Ποδηλατάδα
Προτείνουμε η "Βόλτα στην πόλη με Ποδήλατο" να επαναληφθεί την 1η Ιουλίου και την 1η Αυγούστου, σε μια προσπάθεια καθιέρωσης ενός εναλλακτικού τρόπου θεώρησης της ζωής.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Δώρα Συλλέκτη, Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς
τηλ 2382 3 50850 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. .
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1309 φορές