Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόσταξη στεμφύλων για παραγωγή τσίπουρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Οι ιδιοκτήτες αμπελώνα μικτότερου των 1000τ.μ. που θα χρειαστούν βεβαίωση αμπελοκαλλιεργητή από το Δήμο Πέλλας, για να την προσκομίσουν στο τελωνείο,

καλούνται να αιτηθούν με έναν από τους ακόλουθους δύο τρόπους.

1ον) υποβάλλοντας ηλεκτρονικά αίτηση ή

2ον) υποβάλλοντας αυτοπροσώπως αίτηση μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Στην 1η περίπτωση
• στην σελίδα giannitsa.gr υπάρχει η αίτηση σε word
• ή την συμπληρώσετε και τη φωτοφραφίζετε
• ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΕ ΟΣΔΕ ή Ε9 όπου θα φαίνεται ο αγρός
• αποστέλλετε με email τα δύο αρχεία
• θα παραλάβετε σύντομα τη βεβαίωση στο ίδιο email ως απάντηση

Στην 2η περίπτωση
• τηλεφωνικό ραντεβού
• ο χρόνος απόκρισης θα καθορίζεται από τον αριθμό των αιτούντων σε συνδυασμό με την τήρηση των μέτρων προς αποφυγή συνωστισμού
• υποβολή αίτησης, με την επίδειξη ταυτότητας και ΟΣΔΕ ή Ε9 όπου θα φαίνεται ο αγρός και η έκτασή του
• χορήγηση βεβαίωσης

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ πως εφέτος θα σας χρειαστεί η βεβαίωση σε ηλεκτρονική μορφή διότι θα σας  ζητηθεί υποχρεωτικά να την  ανεβάσετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του τελωνείου.


Για τις κληματαριές ισχύει:
Γίνεται δεκτή παραγωγή στέμφυλων έως 130 κιλά. Απαιτείται υποχρεωτικά το Ε9 όπου θα φαίνεται το ακίνητο που βρίσκεται η κληματαριά (είτε μονοκατοικία εντός οικισμού είτε αγρός).

email και τηλέφωνα για ραντεβού για κάθε Δημοτική Ενότητα:
ΔΕ Κρύας Βρύσης : 23823 51212 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.    
ΔΕ Μ.Αλεξάνδρου : 23823 51315 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  
ΔΕ Κύρρου : 23823 51423 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  
ΔΕ Πέλλας : 23823 51727 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.     
ΔΕ Γιαννιτσών : 23823 50868 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Διαβάστηκε 1343 φορές