Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αγιασμούς σχολικών μονάδων ο δήμαρχος Πέλλας

Σε σχολικές μονάδες του δήμου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος  για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Συμμετείχε στον αγιασμό του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, του Γυμνασίου Καρυώτισσας, του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και στο συγκρότημα του 5ου, 10ου και Ειδικού σχολείου, στο οποίο τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρου Κόπτση.

Ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και προέτρεψε τους μαθητές να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας προκειμένου η φετινή χρονιά να εξελιχθεί ομαλά χωρίς τα περσινά προβλήματα.

Συνεχάρη τον κ. Κόπτση για την προαγωγή του και ζήτησε και τη δική του συνδρομή για την υποστήριξη της μεγάλης πρότασης που έχει καταθέσει ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και αφορά στην ανέγερση του Μουσικού Σχολείου.   

Τέλος, επεσήμανε στους εκπαιδευτικούς  ότι η φροντίδα και η συντήρηση των σχολικών μονάδων δεν έχει τέλος. Είναι μια διαρκής προσπάθεια που χρειάζεται συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα.

Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων παρευρέθηκαν στην τελετή αγιασμού σε σχολεία σε όλο το Δήμο Πέλλας.

Από το Γραφείο τύπου

Διαβάστηκε 1003 φορές