Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 31-10-2022

Σας καλούμε σε τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη  συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 31-10-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30΄για να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του  ν.3852/2010 και τις όμοιες του άρθρου 78 του ν. 4954/2022

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Εισήγηση της με αριθ. 79//2022 απόφασης της  Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας που αφορά τη Σύσταση Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου - Τροποποίηση Ο.Ε.Υ
2) Δωρεάν παραχώρηση  κατά χρήση στη ΔΕΥΑ Πέλλας, τμημάτων οικοπέδων που ανήκουν στο Δήμο Πέλλας, για την λειτουργία των υφιστάμενων αντλιοστασίων αποχέτευσης και των οικίσκων αντλιοστασίων στην κοινότητα Κρύας Βρύσης
3) Επανίδυση Λαϊκών Αγορών του Δήμου Πέλλας.
4) Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Πέλλας
5) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
6) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων
7) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικού ακινήτου (αναψυκτήριου) που βρίσκεται στο  Οικολογικό Πάρκο της Κοινότητας  Κρύας Βρύσης.
8) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του κτηρίου του πρώην Νηπιαγωγείου Αραβησσού, στον πολιτιστικό σύλλογο Αραβησσού "Παύλος Μελάς".
9) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων σε αθλητικούς συλλόγους.

Εισηγητής του 1ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Σπαθόπουλος Ζαχαρίας
Εισηγητής του 2ου θέματος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Τόσιος Γεώργιος
Εισηγητής του 3ου και 4ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος
Εισηγητής από το 5ο μέχρι και το 9ο θέμα ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος

2. Η δια ζώσης συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και σ’ αυτήν μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης αντίστοιχα.
3.Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος e:presence.gov.gr που έθεσε στη διάθεση των Δήμων η ΚΕΔΕ
4.Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με πλήρη χαρακτηριστικά (εικόνα και ήχο) μπορεί να γίνει με τις παρακάτω συσκευές:
α) Σταθερό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Η/Υ) (Desktop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα.
β) Φορητό Η/Υ (Laptop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή με χρήση ενσωματωμένων, αν διατίθενται στη συσκευή σας.
γ) Android Tablet ή Apple Ipad
δ) Android Smartphone ή Apple Iphone.
5.Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω συσκευών είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, στο χώρο από τον οποίο θα γίνει η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.
6.Αν δεν διατίθεται συσκευή ή δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο , η συμμετοχή είναι εφικτή μέσω σταθερού τηλεφώνου, καλώντας σε αριθμό που θα υποδειχθεί από το Δήμο μας.
7. Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην αναφερόμενη συνεδρίαση, μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθύνονται είτε με την αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου 2382350808, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 1011 φορές