Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011

Μεγάλη συναυλία με την Μαρινέλλα

Όλοι σχεδόν οι έλληνες πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου του δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Παρά την κρίση όλα σχεδόν τα θεατρικά σχήματα θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους, που είναι κυρίως κωμωδίες.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ήδη ολοκληρώνει το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων που εκτός από μεγάλες παραστάσεις περιλαμβάνει γιορτές και εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες με την συμμετοχή των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την οικονομική κρίση όλοι σχεδόν οι μεγάλοι έλληνες τραγουδιστές, δεν φαίνεται να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, ζητώντας υπέρογκα ποσά για μια εμφάνιση, γι’ αυτό και τα στελέχη της δημοτικής επιχείρησης βρίσκονται ακόμη στην αναζήτηση μιας μεγάλης μουσικής συναυλίας. Από τον δήμο Πέλλας όμως προγραμματίστηκε ήδη για τις 25 Ιουλίου η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα – το Μιούζικαλ» που θα παρουσιαστεί στο Εθνικό στάδιο Γιαννιτσών. Μια παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Πρωταγωνιστούν: Μαρινέλλα, Αντώνης Λουδάρος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Λάμπης Λιβιεράτος ,Τζένη Μπότση.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας του θεάτρου. Εφόσον και οι διακοπές αργούν, σίγουρα τα βράδια του Ιουλίου θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν παραστάσεις που τον χειμώνα έγιναν επιτυχία. Με μοναδική διαφορά ότι η πρώτη παράσταση ξεκινά στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την θεατρική παράσταση «Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης ,Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάνη.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου η θεατρική παράσταση «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα» Αλέξανδρου Ρήγα –Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου, Χρυσούλα Διαβάτη.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου η θεατρική παράσταση «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Γαλίτης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Μπούρας, Σπύρος Παππάς, Τάκης Παπαματθαίου κ.ά. Την Τρίτη 12 του μήνα και πάλι Αριστοφάνης με την θεατρική παράσταση «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ». Πρωταγωνιστούν: Θύμιος Καρακατσάνης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάκης Χρυσικάκος, Κώστας Βουτσάς .

Το θέατρο συνεχίζεται με την παράσταση του ΔΗ.Π.Ε.Θ.Ε. Κοζάνης «Εκείνος και εκείνος» του Κώστα Μουρσελά στις 14 Ιουλίου. Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Πάνος Σκουρολιάκος.

Και φτάνουμε στις 18 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα όπου στο Ανοιχτό Θέατρο «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσος Κωστής, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Λέφας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κλέλια Ρένεση, Πόπη Χριστοδούλου, Βασίλης Μυλωνάς.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Το καλοκαίρι αποχαιρετά όπως κάθε χρόνο η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, με την παιδική θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σαν παραμύθι….

Διαβάστηκε 4849 φορές