Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για κτηνιατρικές εργασίες

προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την υπηρεσία  με τίτλο: «Εργασίες για Κτηνιατρικές Εφαρμογές για την διαχείριση αδέσποτων ζώων Δήμου Πέλλας για το έτος 2022»

αξίας 74.371,49 ευρώ με το Φ.Π.Α.24%, και με κριτήριο κατακύρωσης ανάθεσης της Σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Κωδικός CPV: 85200000-1, Κωδικός NUTS:EL524 Νομός Πέλλας.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 08/03/2022 και ώρα 9:00 π.μ και καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 14/03/2022 και ώρα 15:00. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως αναφέρεται στη διακήρυξη. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών υποβάλλονται, από εγγεγραμμένους στο Σύστημα οικονομικούς φορείς, ηλεκτρονικά μόνο στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και φέρουν ψηφιακή υπογραφή.
Για το ποσά των εγγυήσεων γίνεται αναφορά στη διακήρυξη και οι προδιαγραφές των ειδών αναφέρονται στη σχετική μελέτη (Παράρτημα Α’ της διακήρυξης).
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ενώ περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλ. 2382350833 (πληρ.Σταυρίδου). 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 896 φορές