Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργαζομένων

Ο Δήμος Πέλλας (NUTS: EL524) διενεργεί ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό για την Προμήθεια Ειδών Ατομικής Προστασίας για τις ανάγκες των υπαλλήλων του Δήμου Πέλλας έτους 2023

με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. Ο διαγωνισμός έχει προϋπολογισμό 96.886,66€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος (αρ. συστ. 177704).
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 2/12/2022 και ώρα 9:00 π.μ. και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών η 12/12/2022 και ώρα 15:00.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως αναφέρεται στη διακήρυξη. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών υποβάλλονται, από εγγεγραμμένους στο Σύστημα οικονομικούς φορείς, ηλεκτρονικά μόνο στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και φέρουν ψηφιακή υπογραφή.
Για το ποσά των εγγυήσεων γίνεται αναφορά στη διακήρυξη και οι προδιαγραφές των ειδών αναφέρονται στη σχετική μελέτη (Παράρτημα Ι της διακήρυξης).
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Πέλλας στη διεύθυνση www.giannitsa.gr και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ενώ περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλ. 2382350833 (Εμμανουηλίδης).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 601 φορές