Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 24-10-2023

1. Σας καλούμε σε τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 24/10/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30', προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Η.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3852/2010, τις όμοιες του ν. 5013/2023 και του άρθρου 11 του ν. 5043/2023

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2023-2024.
2) Αντικατάσταση τακτικών μελών και ορισμός νέων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.
3) Έγκριση της α' τροποποίησης της υπ’ αριθμ 33/2018 μελέτης του έργου: Κατασκευή αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στην τ.κ. Αθύρων του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 5.084.000,00€ με το ΦΠΑ.
4) Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: Ανάπλαση των προσβάσεων στους αρχαιολογικούς χώρους της Δ.Κ Πέλλας, μέσω των οδών Αναγεννήσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
5) Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης Καρυώτισσας Δήμου Πέλλας.
6) Έγκριση 3ου (τακτοποιητικού) ΑΠΕ και 1ου ΑΠΕ 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου: Αντικατάσταση από αμιαντοσωλήνες, σε πλαστικούς σωλήνες P.V.C με νέες παροχές του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας.
7) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πέλλας.
8) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή πράσινου σημείου Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας.
9) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Πέλλας.
10) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών της μελέτης: Διαδικασία οριοθέτησης ρεμάτων Δήμου Πέλλας – α. Ρέμα Στρατοπέδου Φιλιππάκου- β. Ρέμα Πενταπλατάνου – γ. Ρέμα Αραβησσού.
11) Έγκριση του 1ου Συγκριτικού πίνακα της μελέτης «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δ.Ε Κύρρου Δήμου Πέλλας».
12) Έγκριση της παράτασης της πράξης «Enhancing the cross border wine experience for local development» με ακρωνύμιο «wine-up».
13) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Πέλλας.
14) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας.
15) Τροποποίηση σύμβασης προμήθειας οικοδομικού υλικού.
16) Εκμισθώσεις δημοτικών αγροτεμαχίων.
17) Συμψηφισμός εισφοράς σε χρήμα και αποζημίωσης από πράξη εφαρμογής Αμπελιών.
18) Απαλλαγή δημοτικών τελών για το αριθμ. 665 αγροτεμάχιο της κοινότητας Πλαγιαρίου.
19) Έγκριση αιτήματος για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης σπουδαστή - σπουδάστριας ΙΕΚ.
20) Παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων και γραφείων σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
21) Τοποθέτηση Α.Τ.Μ. στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Κρύας Βρύσης.
22) Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων επί πεζοδρομίου.

Εισηγητής του 1ου θέματος και από το 13ο μέχρι και το 22ο θέμα ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος
Εισηγητής του 2ου θέματος ο πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μπαλτζίδης Κων/νος
Εισηγητής από το 3ο μέχρι και το 12ο θέμα η Τ.Υ του Δήμου

2. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος e:presence.gov.gr
3. Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με πλήρη χαρακτηριστικά (εικόνα και ήχο) μπορεί να γίνει με τις παρακάτω συσκευές:
α) Σταθερό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Η/Υ) (Desktop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα.
β) Φορητό Η/Υ (Laptop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή με χρήση ενσωματωμένων, αν διατίθενται στη συσκευή σας.
γ) Android Tablet ή Apple Ipad
δ) Android Smartphone ή Apple Iphone.
4. Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω συσκευών είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, στο χώρο από τον οποίο θα γίνει η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.
5. Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην αναφερόμενη συνεδρίαση, μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθύνονται είτε με την αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου 2382350808, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 1225 φορές