*Παράταση χρόνου υποβολής αιτήσεων* - Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Sticker ETPA_GR_HighRes 

Ο Δήμος Πέλλας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Μέσω της υλοποίησης της πράξης επιδιώκεται η απόκτηση γνώσεων και προσόντων 120 ανέργων που κατοικούν στην περιοχής παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών, με προοπτική την απασχόληση τους. Στο πλαίσιο της πράξης θα υλοποιηθούν δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5€) μικτά ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων.

Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι – δυνητικά ωφελούμενοι, άνεργοι που κατοικούν στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών, δηλ. στην πόλη των Γιαννιτσών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις Δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών».

Δικαίωμα συμμετοχής:

  • Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της ΔΥΠΑ
  • Μόνιμοι κάτοικοι της πόλης των Γιαννιτσών

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ή σε έντυπη μορφή στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Πέλλας, στη διεύθυνση : Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 581 00 Γιαννιτσά.

Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων : έως και 17/07/2023

Πληροφορίες σχετικά με το κείμενο και τους όρους της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος :
1)    E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και στο τηλέφωνο 2382350871 κ. Σπυρίδης Κυριάκος
2)    E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και στο τηλέφωνο 2382350849 κ. Δαγδούνη Μαρία

Ώρες επικοινωνίας : Καθημερινά 7:30 – 14:30.

- Μπορείτε να κατεβάσετε την αρχική πρόσκληση κάνοντας κλικ εδώ >>

- Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ >>

- Μπορείτε να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση κάνοντας κλικ εδώ >>Διαβάστηκε 611 φορές