Ερασιτεχνική Σχολή Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Η Σχολή Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. έχει ως αντικείμενο το κλασσικό μπαλέτο και το Latin-Ballroom Dance.

Ερασιτεχνική σχολή χορού

Μαθήτριες της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Η σχολή απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Η Ερασιτεχνική Σχολή Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.  απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος των παιδιών, την αξιοποίηση των ρυθμών σε σχέση με τη δυναμική της κίνησης και την εισαγωγή στην τέχνη του χορού μέσα από την κατανόηση των μουσικών ακουσμάτων και την ποιότητα της κίνησης.

Ερασιτεχνική σχολή χορού

Μαθήτριες της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Η προσπάθεια της σχολής αποσκοπεί στο αποτέλεσμα μιας σχεδιασμένης σπουδής και μιας συναισθηματικής ωρίμανσης των παιδιών μέσα από μία τέχνη, που έχει αντικείμενο το ανθρώπινο σώμα και την έκφραση του. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός μελλοντικού κοινού ευαισθητοποιημένου στις θεατρικές τέχνες με ευρύτερο ορίζοντα για τη ζωή και ποιότητα κίνησης του σώματος τους.

Ερασιτεχνική σχολή χορού

Από παράσταση της σχολής στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Το πρόγραμμα για τους εφήβους (άνω των 13 ετών) στοχεύει στη δημιουργική εκτόνωση της ενεργητικότητας με όφελος την προεπαγγελματική γνώση και την ερασιτεχνική, καλλιτεχνική εμπειρία στην τέχνη του κλασικού και του σύγχρονου χορού.

Διαβάστηκε 13943 φορές