Δρόμος Θυσίας 2013 - Συμμετέχουμε και προσφέρουμε

Δρόμος Θυσίας 2013- PELLA HALF MARATHON
…Συμμετέχουμε και Προσφέρουμε στον Συνάνθρωπο…

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τον  Δρόμο Θυσίας 2013 – PELLA HALF MARATHON, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας –Κιλκίς και την Ο.Μ.Γιαννιτσών .
Φέτος, για πρώτη φορά, οι Δρομείς και οι Εθελοντές θα προσφέρουν με την συμμετοχή τους στον Συνάνθρωπο. Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις και ιδιώτες του Δ.Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής, θα προσφέρουν 1 ευρώ, για την συμμετοχή κάθε δρομέα  τόσο στον PELLA HALF MARATHON όσο και στον δρόμο των 6.000μ, αλλά και για την συμμετοχή κάθε Εθελοντή. Η προσφορά αυτή θα δοθεί στο γεύμα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Με το σύνθημα λοιπόν ΄΄Συμμετέχουμε και Προσφέρουμε στον Συνάνθρωπο΄΄, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος είτε ως Δρομείς, είτε ως Εθελοντές.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας : www.dimospellas.gr
Εγγραφές –Εθελοντές- Χορηγίες :
- Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού:  τηλ 2382 3 50809, fax 23820 21 544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
 Εγγραφές :
- ιστοσελίδα της  Ο.Μ.Γ  www.omgclub.gr  
- ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 2381027160, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.         
-Έφορος ΑθλημάτωνΟ.Μ.Γ- Υπεύθυνος: Χρήστος Πέτσος:τηλ. 23820 28 478, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.           
Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 11/9.

 

afisa-hm

Διαβάστηκε 3678 φορές