Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 31-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής                                         
Tηλ: 2382350857                           
Fax: 2382021544                                        
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.                                
Πληρ. Δάφνη Λαφαζάνη                                 

Γιαννιτσά 14-08-2015
Αρ. Πρωτ. 37833

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα –αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 31 του μήνα Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).

1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης- κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών"  του Σταυρίδη Βασιλείου στην τ.κ Εσωβάλτων.
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Κυλικείου" εντός ιδιωτικού σφαγείου  του Κετσίδη Νικολάου στην τ.κ. Ακρολίμνης.
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Γραφείο Τελετών" του Τσαλίκη Θεόδωρου στην τ.κ. Αραβησσού.
4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος –Ψητοπωλείο- Πιτσαρία" της Σταυρίδου  Ευαγγελίας στην τ.κ.  Αθύρων.
5. Εισήγηση για την δημιουργία –διατήρηση –κατάργηση θέσεων περιπτέρων.

 

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Δεληγιαννίδης

Διαβάστηκε 2840 φορές