Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά

Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Ολοκληρώνονται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά, οι οποίες φέτος στέφθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και ο στόχος «κάθε χρόνο και καλύτερα» επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο από το Δήμο Πέλλας και την ΔΗΚΕΠΑΠ.

paramithoupoli parastasi_1_17

Μέχρι και την τελευταία ημέρα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 6ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, έχει ως εξής:

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 7.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο: Παραδοσιακή Βραδιά με Νησιώτικους Παραδοσιακούς Χορούς από τους «Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής & Χορού» Έδεσσας & Χορούς από την Μακεδονία, από τα Ενοριακά Δρώμενα Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Γιαννιτσών.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, στις 7.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο: Μουσικοχορευτική παράσταση μοντέρνου χορού από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο Πέλλας " Η Ανατολική Ρωμυλία".

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο: Παιδική Διαδραστική Παράσταση με τον έργο «Dr…magic»! Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει στο παραμυθένιο χωρίο των Χριστουγέννων, μεταξύ του ξωτικού επιστήμονα Δρ. Γκάφα και του μαθητευομένου μάγου Πεφταστέρη… Πριν όμως πάμε στο γιατί πρόεκυψε όλη αυτή η αναστάτωση, σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτά τα δυο ξωτικά με τα αλλοπρόσαλλα ονόματα… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο: Παιδική Διαδραστική Παράσταση, με το έργο «Απόδραση από το Μαγεμένο Δάσος». O Πεφταστέρης είναι ένας μαθητευόμενος μάγος -τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια που θυμάται τον εαυτό του! Η αλήθεια είναι ότι είναι εντελώς ονειροπαρμένος! Πάλι καλά που τον φροντίζει ο αγαπημένος του βοηθός, ο 42, και τον σώζει από τις γκάφες του.

Μην ξεχνούμε: Καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα μπορούμε να αφήνουμε τις προσφορές μας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα. Το σπιτάκι υποστηρίζουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2400 φορές