Όλα έτοιμα για την 4η Pella Agro!

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, τα εγκαίνια στην Κρύα Βρύση

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμάσεις και όλα είναι έτοιμα για την 4η Pella Agro - (30η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης) που διοργανώνει ο δήμος Πέλλας και αποτελεί σημαντικό θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έκθεση και φέτος θα υλοποιηθεί σε δύο χώρους: το στεγασμένο, ο οποίος παραχωρήθηκε με σειρά προτεραιότητας και τον υπαίθριο.

PELLA AGRO_2017_1

Με χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκθέτες τόσο από την Πέλλα όσο και από την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας στην τόνωση της αγοράς και στη γνωριμία και επικοινωνία των εκθετών – παραγωγών με στόχο τη συνέργια και την προοπτική στη συνεργασία.

Η PELLA AGRO είναι ένας διευρυμένος θεσμός ο οποίος έχει διαδεχθεί τη «Γεωργική– Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης» που επί 29 συναπτά έτη πραγματοποιείται στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρίες που ασχολούνται με βιοτεχνική παραγωγή καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής τους.

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό κάνοντας γνωστό το προϊόν τους στους επισκέπτες και να έρθουν σε επαφή με νέους πελάτες.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τα 25.000 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του αγροτικού και του βιοτεχνικού κόσμου ως ένα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της παραγωγής και της εμπορίας. Ενημερώνει τους εμπλεκόμενους για τις διάφορες καλλιέργειες και τα προγράμματα βελτίωσης της γεωργικής και αγροτικής παραγωγής, την μεταποίηση και την εμπορία και αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Οι φετινές συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι θέσεις έχουν καλυφθεί πλήρως.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19.00 μέχρι τις 24.00.

Παράλληλες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της 4hς Pella Agro- 30ης Γεωργικής – Βιοτεχνικής Έκθεσης.

PELLA AGRO_program_2017

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1237 φορές