Ο Δήμος Πέλλας καλεί όλους τους συλλόγους Ποντίων, φορείς και όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν σ΄αυτήν την όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση μνήμης και απόδοσης τιμής προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα καταδίκης του εγκλήματος της Γενοκτονίας και αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Το Δημοτικό Σχολείο της Νέας Πέλλας και της Παραλίμνης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πέλλας, την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας, την Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, και την ΕΘΝ.Ο.Α (Εθνική Ολυμπιακή  Ακαδημία), διοργανώνουν Αθλητική Πολιτιστική Γιορτή την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 ώρα 09.00 π.μ στον Αρχαιολογικό Χώρο Πέλλας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

"Με Ποδήλατο θέλω να ζω" και άλλα σχετικά συνθήματα συμμετείχαν, τα παιδιά του 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, στην ποδηλατάδα – ενημέρωση για την ασφαλή ποδηλάτιση – περιήγηση στην 12η ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Για μία ακόμη χρονιά το τμήμα Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου μας, το 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών και η Ionian Recycle πιστοί στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Πολιτική για την προστασία του Περιβάλλοντος πέτυχαν μια ακόμη ανταποδοτική επιβράβευση!

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, συμμετέχοντας στην ποδηλατάδα – ενημέρωση για την ασφαλή ποδηλάτιση – περιήγηση στην 12η ανθοέκθεση του δήμου Πέλλας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Ο δήμος Πέλλας, ως μέλος του Δικτύου  Πόλεων με Ποντιακές Κοινότητες, συμμετέχει  στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ με τίτλο η « Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» που διοργανώνεται με αφορμή την επέτειο της 19ης Μαΐου, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να υιοθετηθεί μια ενιαία δράση όλων των μελών του δικτύου και να δοθεί ένα συνολικό στίγμα που θα κινητοποιήσει  εκτός των Ποντιακών φορέων, την τοπική κοινωνία, τους νέους και τους μαθητές.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α Δήμου Πέλλας ανακοινώνει στους γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στη δύναμη των Παιδικών Σταθμών και του Βρεφικού Σταθμού του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ για το σχολικό έτος 2022-2023, ότι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από 10 Μαΐου μέχρι και 31 Μαΐου 2022.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Καλείστε σε συνεδρίαση δια τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 13 Mαΐου 2022, ώρα 11:30π.μ., για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010 σε συνδυασμό με τα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του άρθρου 10 της με αριθμ. 11/11-3-2020 ΠΝΠ (Α΄55).

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Πέλλας συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον, εκπονεί Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση του προγράμματος URBACTIII του έργου UrbSecurity που υλοποιεί ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τα σχολεία Β/βάθμιας εκπαίδευσης Γιαννιτσών, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, παρουσιάστηκαν οι δράσεις που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί και μαθητές από τα σχολεία: 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών "ΚΥΡΙΛΛΟΣ & ΜΕΘΟΔΙΟΣ", 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών "Ο ΑΡΣΤΟΤΕΛΗΣ", 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών "ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ", 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΕΛΑ", 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 2