Δέματα Αγάπης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης που απηύθυνε ο Δήμος Πέλλας τις ημέρες των Χριστουγέννων, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά για την ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν με ευθύνη του Δήμου και ήταν προσφορά των σχολείων, του στρατού, ιδιωτών και εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Εκατοντάδες δέματα αγάπης μοιράσθηκαν σε άπορους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, ενώ μεγάλη ήταν η ποσότητα των τροφίμων που προσφέρθηκε στο Ορφανοτροφείο Παναγία η Οδηγήτρια και στο Γεύμα Αγάπης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που εντάσσεται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Πέλλας, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των ατόμων και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος και ευχαρίστησε τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τον στρατό, τους απλούς πολίτες καθώς και τις επιχειρήσεις για την προσφορά των αγαθών, οι οποίοι παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, συνέδραμαν πρόθυμα την προσπάθεια.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι περιπτώσεις των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη είναι πάρα πολλές, συνέχισε ο Δήμαρχος και με αυτό το κάλεσμα αγάπης θελήσαμε να δώσουμε χαρά και αγάπη στους συμπολίτες μας αλλά και την ικανοποίηση ότι οι συνάνθρωποι τους δεν τους ξεχνούν.

Διαβάστηκε 5492 φορές