Εκλογές για την ανάδειξη εκτελεστικής επιτροπής στο νέο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν  χθες Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, οι εκλογές για την ανάδειξη  εκτελεστικής επιτροπής  στο νέο  Φορέα Διαχείρισης  Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας εξελέγη Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη-Πανοράματος κ. Μιχάλης Γεράνης.

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος εκλέχθηκε τακτικό μέλος  στην εκτελεστική επιτροπή του ΦΟΔΣΑ συγκεντρώνοντας την προτίμηση και των 40 συνολικά ψηφισάντων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Πέλλας δήλωσε σχετικά με το αποτέλεσμα:

”Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανάδειξη του νέου Φορέα Διαχείρισης  Στερεών  Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ)Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από πολύμηνες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Το πρόβλημα διαχείρισης στερεών αποβλήτων είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και καμία μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ήδη η  αδικαιολόγητη καθυστέρηση προκήρυξης εκλογών από τον κ. Μπουτάρη παρέτεινε το  πρόβλημα. Έστω όμως και την ύστατη ώρα προέκυψε διοίκηση, έτοιμη να δώσει  λύση  και να διαχειριστεί  υπεύθυνα  και άμεσα  τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της διαχείρισης των απορριμμάτων. Πρωταρχικός στόχος  βέβαια είναι να μην χαθεί η ευκαιρία του ΕΣΠΑ μέχρι το τέλος του 2013.”
                        
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 6079 φορές