Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Δίκτυο βαρύτητας οικισμού Καρυώτισσας και καταθλιπτικοί αγωγοί»

Υπογράφηκε την Τρίτη 19/11/2013 από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας  Μιχάλη Παναγιωτίδη και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας «Ανέγερση Α.Τ.Ε.Ε.» η σύμβαση  του έργου «Δίκτυο βαρύτητας οικισμού Καρυώτισσας και καταθλιπτικοί αγωγοί».

Υπογράφηκε την Τρίτη 19/11/2013 από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας  Μιχάλη Παναγιωτίδη και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας «Ανέγερση Α.Τ.Ε.Ε.» η σύμβαση  του έργου «Δίκτυο βαρύτητας οικισμού Καρυώτισσας και καταθλιπτικοί αγωγοί».

Η εκτέλεση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει καθοριστεί  σε 24 μήνες  από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο συμβατικός  προϋπολογισμός του  έργου μετά την έκπτωση, διαμορφώθηκε στο ποσό των  1.350.147.34 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή έθεσε ως προτεραιότητα την κατασκευή έργων υποδομής ,με μεγάλη ωφελιμότητα και λειτουργικότητα. Με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης δίνουμε οριστικά  λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της Δημ. Κοινότητας Καρυώτισσας.  Πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο που συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας  ζωής των κατοίκων, στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στη μείωση του κόστους που επιβάρυνε τα νοικοκυριά . Ακολουθώντας το πρόγραμμά μας, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις  μας προς όφελος των δημοτών “, επισήμανε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 4448 φορές