23o ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

23o ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 

« Το Καρναβάλι, κατάλοιπο μιας πανάρχαιας γιορτής που έχει τις ρίζες του στην νεολιθική εποχή. Συμβολίζει το θάνατο( τέλος) του χειμώνα με τον ερχομό της άνοιξης. Είναι η γιορτή που οι πρωτόγονοι λαοί προκαλούσαν  με τις μεταμφιέσεις την …"καλή χρονιά".
 Η αρχή των αποκριάτικων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, γίνεται αισθητή την "Τσικνοπέμπτη". Αυτή την ημέρα και ο πιο φτωχός έπρεπε να "τσικνώσει τη γωνιά του" αφού κάτι θα έβρισκε να ψήσει στη φωτιά και η τσίκνα, η κνίσα δηλαδή, θα μοσχοβολούσε το σπίτι κι όλη τη γειτονιά. Βασικό χαρακτηριστικό είναι το ….τρικούβερτο γλέντι. »……….

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α Πέλλας διοργανώνει το «23ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης».

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και η κορύφωση την Κυριακή 2 Μαρτίου, με την Κεντρική Παρέλαση των Καρναβαλιστών.

Χορός, live μουσική ,παιχνίδια για μικρούς και όσους ..νοιώθουν μικροί, καρναβαλιστές, καρναβαλικά άρματα με πρωτότυπη θεματολογία και πολλές πολλές ..εκπλήξεις, υπόσχονται μοναδικό κέφι και ξεφάντωμα …Γιατί η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάΖΕΙ
Περιμένουμε  και την δική σας συμμετοχή στο 23ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης , στα τηλ 6946000003 2382350809  και   6949733097

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 6081 φορές