Οι μαθητές ερευνούν - οι πόλεις ενημερώνονται - η κοινωνία ευαισθητοποιείται

Συνέντευξη στην μαθητική ομάδα του Ecomobility του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ομώνυμη εκστρατεία, παραχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Οι μαθητές έθεσαν τα ερωτήματα τους στον Δήμαρχο και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για ζητήματα που αφορούν το κυκλοφοριακό, τις θέσεις στάθμευσης, τους ποδηλατοδρόμους, την ανακύκλωση καθώς και τα αδέσποτα.

Ο Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που πραγματοποιεί ο Δήμος και σημείωσε ότι όλα απαιτούν σχεδιασμό, χρόνο και τη συνεργασία των δημοτών. Παράλληλα ζήτησε από τα παιδιά να αναπτύξουν από κοινού με το Δήμο δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

 

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μαθητές για την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συμμετοχή τους στην εκστρατεία του Ecomobility.

Το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση- που υλοποιείται εδώ και 12 χρόνια από τον Eθελοντικό Οργανισμό Ecocity και θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της εργασίας του σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα Δ.Σ. στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3822 φορές