Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 17-12-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής                                         
Tηλ: 2382350857                           
Fax: 2382021544                                        
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.                                
Πληρ. Δάφνη Λαφαζάνη                                 
Γιαννιτσά 11-12-2015
Αρ. Πρωτ. 58031

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα – αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 17 του μήνα Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).

1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Επιχείρηση Mαζικής εστιάσης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος" του Γεωργιάδη Μιλτιάδη στην τ.κ Καρυώτισσας.
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Επιχείρηση Mαζικής εστιάσης παρασκευής και προσφοράς προχείρου γεύματος (Καφέ-Μπουγάτσα)" της Αλμπάνη Τριανταφυλλιάς στην τ.κ Γαλατάδων.
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος "Επιχείρηση Mαζικής εστιάσης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματοδών ποτών (Καφενείο -Ουζερί)" της Φιλιοπούλου Στυλιανής στην τ.κ Ν.Πέλλας.
4. Λήψη απόφασης για την αυθαίρετη κοπή δένδρων επί πάρκου στην Κρύα Βρύση Δ. Πέλλας.
5. Λήψη απόφασης για αυθαίρετη κοπή δένδρου επί του πεζοδρομίου της οδού Κουγιουμτζίδη Γιαννιτσών.
6. Λήψη απόφασης για ανάκληση της κατά πλάσμα δικαίου χορηγηθείσας άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος - Γραφείο τελετών της Σαρηταίδου Αντωνίας του Γεωργίου.
7. Λήψη απόφασης για μεταφορά λαίκης αγοράς Γαλατάδων.

 Ο Πρόεδρος
Κων/νος Δεληγιαννίδης

Διαβάστηκε 2993 φορές