Εθνικό Κτηματολόγιο στον Δήμο Πέλλας

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 αρχίζει στο Δήμο Πέλλας η λειτουργία του Γραφείου Κτηματογράφησης, με σκοπό την ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προετοιμασία των πολιτών ενόψει της επερχόμενης διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας. Το Γραφείο βρίσκεται επί της οδού Δ.Μ. Παπαδοπούλου & Παπαϊωάννου Γιαννιτσά, και θα εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά από 8:00–16:00.

Η λειτουργία του Γραφείου γίνεται από την Κοινοπραξία Κτηματογνώμων ΙΙ, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. – ΕΚΧΑ Α.Ε.» που είναι ο επίσημος φορέας σύνταξης του Εθνικού Κτηματολογίου της χώρας.

Την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 αρχίζει στο Δήμο Πέλλας η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Πέλλας, με σκοπό την σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου στα διοικητικά όρια του Δήμου. Το Γραφείο θα εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά από 8:00–16:00, ενώ την Τετάρτη θα παραμένει ανοικτό έως τις 8 το βράδυ.

Όλοι οι πολίτες που έχουν ιδιοκτησίες στα όρια του Δήμου Πέλλας, θα πρέπει να προσέλθουν στο Γραφείο και να υποβάλλουν τη σχετική δήλωση ιδιοκτησίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστηκε 6265 φορές