Ευχαριστήριο Μήνυμα Προέδρου ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.

Ένας ακόμη «ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΡΑΣ» από την IKEA του Ομίλου FOURLIS δημιουργήθηκε στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας.

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας, Νικόλαος Βαλνάρης, η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κρύας Βρύσης ευχαριστούν θερμά την IKEA του Ομίλου FOURLIS για την ένταξη του Παιδικού Σταθμού Κρύας Βρύσης στο Πρόγραμμα «ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΑΡΑΣ».

Ο Παιδικός Σταθμός εξοπλίστηκε με έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, λούτρινα και παιχνίδια προσαρμοσμένα στις λειτουργικές ανάγκες του παιδικού σταθμού και των μικρών μαθητών. Με την παρέμβαση αυτή στις ουσιαστικές ανάγκες του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κρύας Βρύσης διαμορφώθηκε εκ νέου ένα ασφαλές, λειτουργικό, φωτεινό, με χρώματα και αισθητική περιβάλλον. Διακοσμητές και φωτογράφοι του Ομίλου FOURLIS επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα καθρεφτίστηκε στα χαρούμενα προσωπάκια των μικρών μαθητών οι οποίοι αντίκρισαν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την όμορφη «αλλαγή».

Εκφράζουμε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.
Νικόλαος Βαλνάρης

paidikos1

paidikos2

Διαβάστηκε 1830 φορές