Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών: Κανονισμός λειτουργίας - Αιτήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2018

Ο Δήμος Πέλλας, στo πλαίσιo διοργάνωσης της Ετήσιας εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών 2018, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στις επισυναπτόμενες αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις, από 20.08.2018 έως 27.08.2018 και ώρες 07:00 με 15:00, στο Τμήμα αδειοδότησεων & ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης στο ισόγειο του Δημαρχείου Γιαννιτσών Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντιστάσεως. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 23823 - 50878 & 23823-50873 και στο φαξ στα ΦΑΞ του Δήμου (23820 26697). Οι κληρώσεις θα γίνουν στις 29.08.2018.   
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι στο άρθρο 12 του κανονισμού περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές των λυόμενων κατασκευών και ο τρόπος αδειοδότησης τους με α) έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας που εκδίδεται από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πέλλας και β) βεβαίωση καλής εκτέλεσης εγκατάστασης  από τον  Μηχανικό που  συνέταξε την παραπάνω άδεια ή από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών ή από άλλον ελεύθερο επαγγελματία με τα ίδια προσόντα), ενώ στο άρθρο 13 περιγράφονται οδηγίες για την εγκατάσταση πάγκων, καροτσιών κλπ, ενώ απαγορεύεται ρητώς η αλληλοστήριξη των οροφών των μικροκατασκευών σε όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης. Ειδικότερες τεχνικές πληροφορίες επί των ανωτέρω θεμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας και τη Δ/νση Πολεοδομίας.
Σημειώνεται, ότι α) η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, β) οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και γ) ο αριθ. 297/2018 κανονισμός διενέργειας και λειτουργίας της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών 2018 θα αναρτηθούν στον ενημερωτικό ιστότοπο του Δήμου Πέλλας  (https://www.giannitsa.gr/) και στο Δημαρχιακό Κατάστημα.
Επισημαίνεται, ότι η συμμετοχή στην Ετήσια Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών 2018 συνεπάγεται  ανεπιφύλακτα την αποδοχή όλων των όρων, από τους ενδιαφερόμενους, της υπ’ αριθμ. 297/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, περί έγκρισης Κανονισμού διοργάνωσης και λειτουργίας της εμποροπανήγυρης.

>> Μπορείτε να κατεβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας κάνοντας κλικ εδώ.

>> Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση για Λούνα Παρκ κάνοντας κλικ εδώ.

>> Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

>> Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση εκτός Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ένδυση, υπόδηση, κλπ.) κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστηκε 5508 φορές