Έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου

Υπογράφηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 η σύμβαση εκτέλεσης έργου για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου μεταξύ του δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Παναγιώτη Ανδρονικίδη.

Η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 86.932,11 ευρώ  και η κατασκευή του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός (οχτώ) 8 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020».

«Μετά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και την ένταξη του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, του 2ου Γυμνασίου, του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών και του Γυμνασίου Καρυώτισσας σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, υπογράψαμε σήμερα σύμβαση εκτέλεσης έργου και για το Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου. Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στα παραπάνω σχολεία επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενεργειακών και οικονομικών πόρων και βελτιώνονται οι συνθήκες εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι να ενταχθούν ολοένα και περισσότερα σχολικά κτίρια σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1580 φορές